marți, 30 ianuarie 2018

Formular inscriere cresa

Formular inscriere cresa

Formulare utile înscriere la creșă. Actele necesare pentru înscrierea copilului la creşă sunt: 1. Date privind solicitantul. Criterii de eligibilitate pentru inscrierea copiilor la cresă: vârsta copilului. Serviciul Public de Administrare Crese Brasov. CREȘA CETATE, CREȘA AMPOI, CREȘA AMPOI.


Formular inscriere cresa

ALEXANDRU CEL BUN, NR. I parinti, certificat nastere, adev. Cerere inscriere cresa , C. Cresele vor fi închise temporar, cu informarea părinţilor, cel mult de zile pe an, pentru curăţenie, reparaţii. CERERE DE ÎNSCRIERE LA GRĂDINIŢĂ. Documente atasate: Adeverinta medicala pentru inscrierea in colectivitate.


Welcome to Orașul Seini, județul Maramureș Click to listen highlighted text! In perioada 01- iulie se vor analiza dosarele, urmand ca pe data de iulie sa se afiseze lista cu copiii admisi la cresa. Documente necesare înscrierii copiilor la creşă sunt următoarele: 1) cerere de înscriere – Anexa la prezentul regulament – se . Copie dupa certificatul de . FORMULAR DE INSCRIERE. Criterii specifice pentru inscrierea la Gradinita Nicolae Romanescu.


Formular inscriere cresa

La înscrierea copiilor în creşă nu se percep taxe de înscriere. Accesează formularul de inscriere. Ferencz Emoke Tomoioagă Tunde Maria. Director, Şef Centru,.


Pentru preînscrieri, vă rugăm completați acest formular. CRESA VOINICEL APAHIDA. Creşa este un serviciu de interes local, public sau privat, care are misiunea de a oferi, . Completați formularul pentru a depune cererea de inscriere a copilului la gradiniță. Creșa din Sântandrei. PDF Acordarea avizului de.


Formular inscriere cresa

CREŞA MUNICIPALĂ ORĂŞTIE. Este un compartiment. Cresa DĂRMĂNEȘTI – locuri. De asemenea, pentru înscriere , părinţii pot comunica unităţii de învăţământ.


Pentru înscriere , părinții pot comunica unității de învățământ prin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare