marți, 12 septembrie 2017

Care sunt îndatoririle unui elev de serviciu pentru păstrarea curățeniei și igienizarea clasei

Atribuțiile elevului de serviciu pe clasă. Elevii au obligația să execute serviciul pe clasă conform planificării care este făcută de diriginte şi. RESPONSABILITĂȚILE ELEVULUI DE SERVICIU PE ŞCOALĂ. Preia clasa cu minute înainte de începerea programului şi semnalează.


Obligatorii sunt şi prevederile ce vizează activitatea elevilor. Sarcinile elevului de serviciu. Să supravegheze menţinerea curăţeniei pe coridoare de către elevi. Statutul elevului Art. După terminarea orelor de curs, verifică păstrarea curăţeniei şi modul în care se.


Regulamentul de organizare şi. A doua șansă” sunt reglementate prin. CENTRULUI ŞCOLAR DE EDUCATIE INCLUZIVA SUCEAVA. Coordonarea activitatilor clasei de elevi se realizeaza de catre un diriginte numit de. Pe perioada vacanţelor şcolare cataloagele sunt preluate şi păstrate la . NDATORIRILE PROFESORULUI DE SERVICIU.


Să păstreze curăţenia pe holuri, în clase, scări şi alte spatii ale şcolii;. Atribuţiile elevilor de serviciu pe şcoală sunt cuprinse în Anexa a. Se interzice elevilor purtarea unei ţinute indecente la şcoală, precum . Cadrele didactice membre ale Consiliului de Administraţie sunt propuse şi. Angajaţii Liceului Teoretic ,,Victor Babeş” au următoarele îndatoriri. Efectivul unei clase de elevi din învăţământul primar este de maxim de elevi. Cuprinderea în aceeaşi clasă a elevilor care sunt fraţi sau care provin de la aceeaşi.


Răspunde de păstrarea curăţeniei şi a bazei materiale a internatului . Micesti scoalamicestiag. Pentru asigurarea unui climat de ordine şi disciplină la nivelul fiecărei clase, păstrarea. Carnetele de elev sunt avizate de secretariat prin intermediul diriginţilor.


Personalul de pază, profesorii de serviciu şi elevii de serviciu au obligaţia să supravegheze. Normele de igienă şi sănătate publică prevazute sunt obligatorii, potrivit legii,. Controlează starea de curăţenie şi respectarea normelor de igienă din şcoală pe perioada.


Obligatiile elevului de serviciu pe scoala sunt. Unitatea de învăţământ fără personalitate juridică, subordonată unei unităţi. Elevii, părinţii şi alte persoane care intră în şcoală după ora 8. Anunţul se poate face şi la serviciul secretariat care vor anunţa profesorii de serviciu. Completează conform instrucţiunilor catalogul clasei şi păstrează un . Elevii sunt obligaţi să respecte prevederile regulamentului intern.


Festivităţile de încheiere a unui an şcolar sau a unui ciclu de învăţământ se vor axa pe. Veghează la păstrarea curăţeniei în clasă , atrage atenţia elevilor să nu arunce hârtii sau . Părinților și Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale. Serviciul pe școală se organizează pe baza unui grafic întocmit la. Secţiunea 1: Exercitarea calităţii de elev al Şcolii Gimnaziale Nr.


Se exceptează de la serviciul pe şcoală directorul şcolii şi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare