miercuri, 13 septembrie 2017

Copie sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Ce sinonime are copie ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui copie în acest dictionar explicativ al limbii române. Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. Reproducere exactă a unui text, a unei opere de artă, a unei imagini fotografice etc. Imitație servilă și fără valoare, făcută . Are o ~ fidelă a documentului.


A obținut o ~ a diplomei. Proiectul De Lege: Percepe, De . The statue on the museum floor is an authentic replica. He collected replicas. Vă rugăm să nu folosiți termenul de „freeware” ca sinonim pentru „software.


Găsește definiţia lui conforma şi sinonime în dicționarele româneşti. Cuvântul „pietate” este sinonim cu termenii din seria:. Sunt sinonime cuvintele din seria:.


Copie sinonim

Aceste mutatii ADN - ului sunt numite mutații sinonime. Conversia Numerelor Scrise in Baze Diferite. Copie de Oferta Birorica. Cum Se Iau Masurile La Pantaloni. Obtinerea acreditarii nu este sinonim cu calitatea de membru in Asociatia.


Trecut la fapte (A.Morar). Faza distincta de manifestare a. Certificat de proprietate. Wellneo este sinonim pentru un stil de viata mai sanatos si mai activ.


Copie sinonim

Reprezentantului Organizatorului o copie a actului de . Următoarele documente în copie : certificatul de naştere al candidatului,. Paşti realizată de artizani din Celiabinsk. Fiecare cuvânt este glosat prin sinonime sau perifraze.


Este sinonim pentru desemnarea activităţilor de ordonare, inventariere, cotare. Aceasta mai este denumită copie de lucru (Cf. Managementul documentelor). Luând în considerare definiția unei ENG, cuvântul „grav” nu este sinonim cu.


Copie sinonim

De asemenea, ordinul de dare in urmarire se comunica in copie : a) celui in fata caruia urmeaza sa. In alcatuirea actelor juridice,. BACKUP: BACKUP copie a datelor folosită pentru refacerea datelor în cazul pierderii, rătăcirii, coruperii sau . Sinonim cu autonomia vointei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare