miercuri, 27 septembrie 2017

Programare pasapoarte braila

Am citit politica de Protectia datelor si sunt de acord cu prelucrarea numarului de telefon in scopul mentionat. SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR DE PAŞAPOARTE BRĂILA. ADRESA INSTITUŢIE: CALEA GALAŢI, NR. Informatii utile pensionari M. Turn on Location History to track places you visit.


Activați Activitatea de pe web și din aplicații pentru a urmări locațiile pe care le vizitați. Totuşi, cei care se înscriu online trebuie să respecte programarea şi să . Cum afli statusul pașaportului. Paşaportul simplu temporar este documentul de călătorie care se eliberează cetăţenilor români care îndeplinesc. In cit timp se elibeteza pasaportu la urgente? Direcția Generală de Pașapoarte informează că începând de marți,.


Cum se face programarea online și ce acte sunt necesare pentru obținerea pașaportului în . Am luat la cunostinţă ce acte sunt necesare. Serviciul programări online - BRAILA. Cereri depuse in tară pentru eliberarea pasaportului simplu electronic:. Trezoreriei Municipiului Slobozia si prin mandat . Drum de acces din DN Focșani- Brăila în zona serelor de. PROGRAM CU PUBLICUL ŞI DATE DE CONTACT.


Atenție, programul de primiri documente a suferit modificări începând cu data de 18. Persoanele care au efectuat programări online anterior acestei date. De indata ce pasaportul dumneavoastra este preluat, TNT il va pastra la. In momentul in care efectuati programarea unui interviu cu ofiterul consular, veti . Prefectura selectata nu este afiliata la eGhiseu.


VA RUGAM SELECTATI JUDETUL. Programare pasapoarte. Scăpaţi de cozile de la Paşapoarte cu programare on-line! Selectati Judetul, Alba . Primăria montează, pe strada Brăilei , covoare tactile pentru persoanele cu deficiențe.


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila este unitate fără. Paşaportul electronic are valabilitate cinci ani şi se eliberează în termen. Pentru eliberarea în regim de urgenţă a paşaportului simplu, veţi fi . Skip to main content.


Alte sisteme informationale. Pasapoarte Braila : acte necesare eliberare a pasapoartelor simple Braila , serviciul pasapoarte , program de eliberare pasapoarte. Evidenţa cursanţilor.


DIRECȚIA JUDEȚEANĂ DE EVIDENȚA A PERSOANELOR BRĂILA. Documente de baza:(nu este nevoie de programare ). Formularul pentru viza completat integral si o fotografie tip pasaport. Articolul următorVicepremierul Paul Stănescu, la Brăila : „Investiţia în . Proiectului Tehnic pentru construcția Drumului Expres Brăila -Tulcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare