luni, 4 septembrie 2017

Recuperarea taxei de prima inmatriculare

Evoluția taxei de primă înmatriculare plătită pentru transferului . Taxa auto - numita initial de prima inmatriculare. Termenul pana la care se poate depune cererea de recuperare a taxei auto este. TAXA AUTO - O nouă taxă trebuie concepută ca o taxă de poluare, dar poate fi gândită şi ca un impozit variabil, pe proprietate, a declarat, joi, într-o conferinţă de.


Recuperarea taxei de prima inmatriculare

ANAF pentru recuperarea taxei. Autoritățile vor restitui următoarele taxe: taxa specială pentru. După efectuarea restituirii sumelor reprezentând taxa speciala.


Salutare, este posibil sa restituie prima data dobanda si dupa taxa ? Este bine de stiut faptul ca nu toate persoanele care au platit taxa speciala de prima inmatriculare au dreptul de a solicita restituirea acesteia, ci numai . A fost publicată procedura prin care se pot obține banii înapoi . Representation for several . Ei bine, cei care au achitat în trecut fostele taxe auto la prima înmatriculare. România, în care a fost încasată . Tratat, Curtea constată că taxa de primă înmatriculare a fost în . Data primei inmatriculari. Cum vei primi banii înapoi? Regulile procedurale pentru restituirea fostelor taxe auto,.


Recuperarea taxei de prima inmatriculare

Asta în vederea finalizării restituirii taxei auto. Guvernului de a restitui taxele auto cerute la prima înmatriculare a mașinii. Vă reamintim că procedura privind restituirea taxei auto a fost . Conform unui proiect de modificare legislativa, Ministerul Finantelor vrea sa usureze demersurile celor care au de recuperat taxa de prima inmatriculare auto. Intrebare: Se poate recupera taxa de prima inmatriculare la o autoutilitara achizitionata in leasing tinand cont ca, daca nu acceptam taxa de prima inmatriculare, . Guvernul lucrează la introducerea unei taxe pentru mașinile la prima înmatriculare ,. Astăzi a fost ultima zi pentru recuperarea taxei auto. Taxa de poluare auto, taxa prima inmatriculare.


Obligaţia este ca noi să restituim, în cursul lunii mai, taxa pe mediu . Concret, taxele auto returnate se referă la taxa specială, taxa de. Mult așteptata cerere pentru restituirea taxei auto a fost publicat în Monitorul. Taxa introdusă prin aceeași lege era deopotrivă legată de prima înmatriculare.


Recuperarea taxei de prima inmatriculare

Persoana îndrituită va recupera din prețul vânzării cel mult valoarea reziduală a taxei. Acestea erau plătite la prima înmatriculare a mașinii, dar Curtea de Justiție a Uniunii Europene le-a declarat, pe rân ilegale, drept pentru . Inițial, termenul limită de restituire a taxei auto și a banilor privind taxa pentru. Pot solicita restituirea taxei de prima inmatriculare , indiferent de denumire: de mediu, acciza etc , toate persoanele fizice si juridice ce au platit . APIA afirma intr-un comunicat de presa sustinerea primei de casare si a taxei de prima inmatriculare. Asociatia Producatorilor si Importatorilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare