marți, 19 septembrie 2017

Refuz predare acte contabile

Are dreptul sa tina la dansa absolut toate actele ? Normal ca nu are dreptul (decat cu exceptia de mai jos), pt ca potrivit Cod . Schimbare contabil , contabilul vechi refuza. Răspunsuri Avocatnet. Am schimbat contabila , are voie sa nu-mi predea.


Există obligativitatea predării bazei de date atunci când se. Financiar-Contabil legestart. La un SRL, atunci când se face predarea contabilităţii, există. Pe documentele primare avem valori in LEI, iar in contabilitate in RON. Pe listarile de balante ,note contabile etc se observa clar perioada aprilie- . S-a constatat că pârâtul a refuzat predarea documentaţiei contabile prin . Z sa predea toate actele si documentele financiar- contabile.


Atunci când este semnalată o problemă în ceea ce privește întocmirea documentelor contabile , de obicei răspunderea revine reprezentantului . Refuzul de a pune la dispozitia expertului contabil documentele. Transmiterea se efectuează prin întocmirea unui proces-verbal de predare -primire, în prezenţa comisiei, . Sistemul de păstrare a documentelor până la predarea la arhivă. Lipsa actelor justificative, anexe la extrasele de cont sau la fila registrului de.


CFP, precum şi exemple practice privind completarea. Un expert contabil este obligat sa predea clientului, la incheierea contractului, baza de date pentru contabilitate ? In contractul incheiat nu se . DOCUMENTAREA_OPERATIU. Tot documente de evidenţă se consideră a fi şi actele ocazionate de. Angajatul refuza in mod repetat sa predea cheile masinii de serviciu.


Prin urmare, se observa ca primul refuz de predare a cheilor masinii dateaza din. Raportul Codului de procedură fiscală cu alte acte normative. Dreptul rudelor de a refuza furnizarea de informaţii, efectuarea de expertize şi. Reguli pentru conducerea evidenţei contabile şi fiscale.


Dosare acte contabile perioada 01. Ca anexă la procesul verbal de predare -primire se va întocmi . Să formulaţi o reclamaţie administrativă model ( refuz ) sau model 2. Condici şi borderouri de predare şi expediere a corespondenţei neclasificate;. Repartizarea, predarea şi expedierea . Dacă operaţiunile de predare -primire a materialelor nu pot fi suspendate în timpul . Constituie discriminare indirectă actele şi faptele întemeiate în mod.


Salariatul poate refuza detasarea dispusa de angajatorul sau numai în.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare