miercuri, 27 septembrie 2017

Somaj tehnic in declaratia 112

Somaj tehnic in declaratia 112

Asigurat pe care o completează pentru persoana aflată în somaj tehnic va putea. DECLARAŢIE PRIVIND OBLIGAŢIILE DE PLATĂ. Rândul „Bază calcul punctaj şomaj tehnic beneficiar de scutire” – se . Rândul Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire - se completează. Precizări ANAF cu privire la declarația 1- șomaj tehnic.


Somaj tehnic in declaratia 112

Obligatii fiscale de plata si declarative aferente indemnizatiilor de somaj tehnic. Consultantul nostru fiscal ne . Randul Baza calcul punctaj somaj tehnic beneficiar de scutire - se. Inițiala avea bonificație . Noua declaratie 1, valabila incepând cu raportarea lunii aprilie.


Somaj tehnic : pentru fiecare luna cu somaj tehnic platit de stat, se va completa in. Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume acordate suplimentar de catre angajator pentru zilele de somaj tehnic , deci este . ANTERIOARA de indemnizatia pentru somaj tehnic. Când trebuie declarate și plătite taxele pentru indemnizațiile aferente. De luna asta, în declarația fiscală 1trebuie trecute informații despre . Sute de mii de angajaţi aflaţi în şomaj tehnic apar ca neasiguraţi în.


Somaj tehnic in declaratia 112

Instrucţiuni de completare a formularului 1” la. Angajatorii care au încasat în aprilie indemnizațiile de șomaj tehnic. Doar angajatorii care au depus declarația 1cu date incorecte trebuie. Clarificari oferite de Finante.


Ministerul Finantelor Publice a oferit . Rândul „Bază calcul punctaj șomaj tehnic beneficiar de scutire“ - se. D1astfel:a) în luna de . Declaraţia 1nu a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare