luni, 18 septembrie 2017

Modele foi de pontaj

Modele foi de pontaj

Universitatea “Babeş-Bolyai”. Foaie colectivă de prezenţă. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Facultatea de Fizică. Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate.


Modele foi de pontaj

Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate. FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Conform adnotărilor de pe site-ul CodulMuncii. Evidenţa orelor de muncă prestate de fiecare salariat se ţine de către angajator prin intermediul foii colective de . Model Pontaj - foaie Prezenta.


Fișă de pontaj pentru angajați (săptămânală, lunară, anuală). Aceasta poate fi folosita in varianta prezentata aici sau imbunatatita de dvs. Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Cu aceasta ocazie, va readucem in atentie modelul de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca . Bo, - boala obisnuita, O, - obligatii. Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. De regula, acest lucru se facea in trecut si in unele cazuri se mai face si astazi prin pontaj intr-o asa-numita foaie colectiva de prezenta.


Modele foi de pontaj

Aflați despre ce foile de pontaj sunt importante, cum funcționează în Project Online și cum se pot completa al dvs. Acest articol face parte dintr-o serie . Programul gratuit „ Pontaje ”, ofera posibilitatea generarii unui model de pontaj. Gratuit download model foaie colectivă de prezenţă formular excel. Download model fisa pontaj aici: foaie -colectiva-de-.


Formularul pentru pontaj este aplicabil pentru un numar marit de angajati;. Condica de prezenta este un formular utilizat pentru pontajul persoanelor. Pontajul clasic necesita mult timp si energie. Foaia colectiva de prezenta este completata automat, in timp real cu orele de munca ale angajatilor. You do not have the required permissions to view . Avocat dreptul muncii: MODEL FOI PONTAJ.


Modele foi de pontaj

Consultatii juridice litigii de munca si asigurari sociale. Pontarea se întocmește în baza condicii de prezență, care reprezintă documentul primar . Aparat de pontaj și control acces model FA 600. Alimentator pentru aparatul. Despre ce este vorba: -crearea foii colective de prezenta cu . This document was uploaded by .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare