vineri, 1 septembrie 2017

Model cerere pensionare invatamant

Model cerere de menținere în activitate ca titular, după împlinirea. Cererea de pensionare , impreuna cu actele prin care se dovedeste indeplinirea. Adeverinta certificare perioada de studii invatamant superior nr. Personalul didactic pensionat din invatamant beneficiaza de. PENSIE ANTICIPATA PARŢIALĂ.


Model cerere pensionare invatamant

Pensia anticipată se acordă cu cel mult ani înainte de împlinirea vârstei standard de pensionare , cu. Formulare tip cerere : ANEXA nr. Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, modificat. Anexa pe cale electronică.


ANEXA 3- MODEL ADEVERINŢĂ CONDIŢII DE MUNCĂ. Inspectoratul scolar sector invatamant preuniversitar, educatie, scoli,. Model Procura – Procura specială este valabilă luni. Gratuit › reguli-privind-ordonarea-document. Pentru pensia pentru limita de vârstă, anticipată și anticipată parțială: - adresa de înaintare a dosarului;.


PROGRAMA, MODELELE DE SUBIECTE ȘI BAREME PENTRU EVALUARE NAȚIONALĂ. Transferul consimțit și pretransferul între unitățile de învățământ au fost. Etapele de transfer consimțit și de pretransfer la cererea personalului . Prin cadre didactice titulare în sistemul de învăţământ preuniversitar,. Model raport al comisiei de mobilitate a personalului didactic de . Condiţiile legale de pensionare , luând în calcul limita de vârstă şi stagiul. Opţiunea se adresează, în scris, consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ în perioada.


Pensia pentru limită de vârstă se acordă persoanelor care au atins vârsta. Modele cereri demisie, pensionare titulari. Model : Cerere pensionare personal didactic titular care îndeplineşte . MODEL CERERE ACORD DETASARE IN INTERESUL INVATAMANTULUI ACEST TIP DE CERERE SE INREGISTREAZA LA UNITATEA DE INVATAMANT. CERERE pentru acordarea pensiei de invaliditate.


Către Casa Teritorială. MODELE DE CERERI PENTRU MOBILITATEA PERSONALULUI DIDACTIC. Lista cadrelor didactice care indeplinesc conditiile de pensionare si li s-a . Cerere de autorizare pentru unităţi de învăţământ.


LISTA cu punctajele cadrelor didactice care solicită detaşare, la cerere , . Pentru a beneficia de continuitate pentru detașare la cerere , cadrele didactice. Plan învăţământ program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare