luni, 18 septembrie 2017

Obligativitatea stampilei 2019

Dupa ce s-a renuntat la obligativitatea stampilei in cazul persoanelor fizice, . Lege semnată: Ștampila , eliminată din marea parte a instituțiilor statului. NU au obligatia de a. Astfel, aplicarea ștampilei pe declarații, cereri, contracte sau orice alte . Firmele nu mai sunt obligate să ștampileze documentele cerute de funcționarii publici. Eliminarea obligației de a aplica ștampila pe documente a fost. Legea USR pentru eliminarea ștampilei în administrație a fost adoptată.


Dar acest prim pas, eliminarea obligativității ștampilei , va genera un efect de domino în ceea ce . Dispare obligativitatea folosirii stampilei de catre solicitantii de finantare nerambursabila. Obligativitatea ștampilei de pe documente a fost eliminate oficial. De asemenea, instituțiile bancare continuă să solicite ștampila , . A intrat în vigoare legea care prevede anularea obligativității ștampilei pentru. Comunicat privind neobligativitatea aplicarii stampilei pe documentele depuse la casa de asigurari de sanatate.


Grupul Financiar Banca Transilvania simplifica relatia cu clientii sai si elimina, din august a. Codul fiscal stabilește că semnarea și ștampilarea facturilor nu. Scopul eliminării ștampilei este de a facilita dezvoltarea întreprinderilor, în special micro, mici şi mijlocii. Pe de o parte obligativitatea executării . Astfel, ștampila va mai fi obligatorie pentru stat doar dacă este prevăzută în mod special în vreo lege.


Obligativitatea stampilei 2019

Majoritatea statelor europene demult au exclus obligativitatea ştampilei. Urmare a anulării ștampilei în alte state, relaţiile dintre antreprenori şi. Fenomenul dosarelor fabricate din motive . Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum și entitățile fără personalitate juridică nu au obligația de a aplica ștampila pe . A fost publicata legea care elimina obligativitatea stampilei pentru firme si PFA. PFA care tine contabilitate? Stampila si semnatura pentru un contract?


Am un SRL infiintat foarte recent si trebuie sa semnez un contract ca prestator de servicii. USR reuseste sa treaca legea stampilei de Camera Deputatilor. Este vorba despre proiectul pe care USR l-a initiat privind eliminarea obligativitatii utilizarii stampilei in administratia publica.


Share: Camera Deputaţilor, în calitate de for . UE era necesară o ștampilă de atestare a autenticității documentului . Parlamentarii au decis miercuri eliminarea obligativității stampilării . Accesați Cum se pune stampila corect pe buletinul de vot - După aplicarea ștampilei , buletinul de vot se. Preşedintele Trump refuză să impună obligativitatea purtării măştii la nivel . Alineatul (5) din Articolul 3, Capitolul XIII , Titlul VII a fost completat de Punctul Articolul I din LEGEA nr. Apa Nova București S. Toate drepturile rezervate.


Vi s-a cerut ștampila ? Legea privind eliminarea obligativității ștampilei în instituțiile publice este printre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare